Dávení

Zdravím již 3 měsíce mě trápí dávení a to zejména při změně prostředí a nervozitě. Není to způsobeno psichikou?

Odpověď odborníka:

Ano, může to být způsobeno psychikou. Je ale také potřeba vyloučit organický původ potíží - s praktickým lékařem konzultujte možná vyšetření žaludku a jícnu. Pokud budou v pořádku, lze absolvovat např. regresní terapii, hypnoterapii či EFT terapii aj. pro nalezení a odstranění psychických příčin Vašich potíží. Doporučit lze případně i účinnou alternativní (sebe)léčbu pomocí autopatie. V případě Vašeho zájmu Vám mohu poskytnout bližší info k uvedeným postupům, nebo terapii samotnou. Přeji Vám úspěšné a rychlé vyřešení Vašeho problému.

Mgr. Lada Skulilová
Mgr. Lada Skulilová

Specializace: Psychologie
Pracoviště: Soukromá psychoterapeutická poradna Lipník nad Bečvou

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: