Dávení-sevření krku

Od té doby co beru Risperdal,nyní Abilifi trápí mě sevření krku až dávení.Torekan nepomohl.Chtěl bych visadit Abilifi,ale mý doktoři mi toto nedoporučují.Jelikož mě to trápí,hledám radu.Láďa

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučovala bych vyzkoušet po poradě s vaším lékařem ještě jjiné antiemetikum, jež je možno kombinovat s Risperidalem.Teprve potom bych uvažovala o jehoí vysazení.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: