Dávka letroxu

Dobrý den,momentálně se mi zlepšili hormoty štítné žlázy.Mám TSH 0,008,ft4 29,44 anti GT 664,40.Beru letrox 1x denně 5 dnů v týdnu a o víkendech prášky vynechávám.Je to tak v pořádku?děkuji M

Odpověď odborníka:

Aktuálně jste předávkována, tj máte víc hormonů, než je potřeba. Někdy je to terapeutický cíl, ale to jen ve specifických případech. Měla byste kontaktovat svého endokrinologa a konzultovat aktuální dávkování Letroxu.
Mějte se hezky.

MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.
MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: Soukromá endokrinologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
 
Naposledy čtené: