Daylette

Dobrý cen. Od 15-ti let beru antikoncepci. Už jsem jich vystřídala více (Minisiston, Lyndinete, Yadine a teď Daylette) Během užívání jsem dost přibrala. Z 57 na 74 :( Snažím se zhubnout. Daylette beru již 4 měsíc. Bude hubnutí snažší bez antikoncepce nebo ji mám stále brát. Na mnoha diskuzích bylo že po vysazení antikoncepce (všeobecně u různých druhů)přibraly a dost se jim zhoršila pleť. Nechci tělo vystavovat přílišným změnám hormonů. A nechci přibrat. Samozřejmě zdravěji jím a snažím se více hýbat. Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, co se týče hubnutí a antikoncepce, není jednoznačná odpověď. Může to být bez antikoncepce jednodušší, ale zaručit to nikdo nemůže. Spíše najděte se svým lékaře preparát, po kterém nebudete přibírat.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: