Decolen

Dobrý den, je mi 19 let a chtěla bych začít užívat Decolen. Již třetím rokem užívám antikoncepci a chtěla bych tedy vědět zda se tyto prášky mohou užívat souběžně. Také by mě zajímalo, zda je Decolen spolehlivý a účinný přípravek. Předem mnohokrát děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Soňo! Nemyslím si, že by mělo smysl decolen používat ve Vašem případě. Jiná věc je u žen po přechodu. Na zváženou je i kombinace s hormonální antikoncepcí, nejsou provedeny studie interakce fytoestrogenů a syntetických hormonů. Celkově Vám decolen nedoporučuji.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x