Decolen

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na Váš názor na přípravek Decolen - zda je možné, že by opravdu účinkoval a jestli není užívání takového přípravku pro tělo škodlivé. Děkuji Vám za odpověď.

Odpověď odborníka:

Decolen není lék,je to potravinový doplněk, obsahuje fytoestrogeny,užívání rozhodně nemůže uškodit jen se obávám, že řečeno technicky poměr cena výkon- tedy poměr cena a výrazné zvětšení nebude tak příznivý jak očekáváte. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bronchitida: když průdušky trápí zánět a hlen
Články: Bronchitida: když průdušky trápí zánět a hlen
Akutní zánět průdušek...
Mrznou vám i v posteli nohy? Homeopatie zařídí teplo
Články: Mrznou vám i v posteli nohy? Homeopatie zařídí teplo
Na ledové ruce nebo nohy si...
Mastopatie
Články: Mastopatie
Nejčastější nádoru podobnou...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: