Dědicnost potratu

Dobry den, je mi 28, jsem poprve tehotna a jsem ve 3 mesici tehotenstvi. Zatim bez zdravotnich komplikaci jen s drobnym snizenim funkce stitne zlazy. Beru letrox 50. Vysledky prvotrimestralniho screeningu negativni ( 1 :15 000). Moje matka ale pred 30 lety prodela potrat a to az v 8 mesici a nikdy nebyla urcena pricina. Pote mela 2 deti bez jakychkoliv problemu.Je riziko ze se to muze opakovat i u me? A mel by to muj lekar vedet? Bohuzel jsem to drive nevedela, ovlivnilo by to vysledek screeningu? Porad se nemuzu zbavit strachu. Moc dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Lékaři to sdělte,ale nemyslím, že by to mělo nějaký vliv na vaše těhotenství, výsledek screeningu by to nijak neovlivnilo,hlavně se zklidněte. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pomozte si cvičením od bolestí zad
Články: Pomozte si cvičením od bolestí zad
Základem zdraví je zůstávat...
Pozor na lupénku. Zvyšuje riziko rakoviny
Články: Pozor na lupénku. Zvyšuje riziko rakoviny
Existují dva typy rakoviny...
Vápník raději v potravě, nebo v  doplňcích stravy?
Články: Vápník raději v potravě, nebo v doplňcích stravy?
Pády, klopýtnutí, zlomené...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: