Defekt

mal som oralny styk pred dvoma tyždnami a tyžden na to sa to objavilo....bolo to uplne nenapadne a bez bolesti no posledne 3-4 dni je to vačšie a bolestive na dotyk ma to 8mm a dnes mi s toho vyšla krv a hnis po vytlačeni...

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může se jednat jen o zanícené podkoží či kořínek chloupku, ale pokud nález neustoupí doporučuji urologické či dermatovenerologické vyšetření. S pozdravem LM.

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Tenisový loket
Články: Tenisový loket
Počet lidí sužovaných...
Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Články: Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Jenom v Evropě se každý rok...
Diabetická neuropatie
Články: Diabetická neuropatie
Cukrovkou trpí v České...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Rakovina plic (2. díl)
Články: Rakovina plic (2. díl)
V časných stadiích je...
Na bolesti hlavy platí změna jídelníčku i homeopatika
Na zánět průdušek platí síla přírodního léku
Články: Na zánět průdušek platí síla přírodního léku
Přírodní a klinicky ověřená...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: