Defibrilátor

Dobrý den. Můj otec je rok po resekci septa a náhrady mitrální chlopně. Zhruba před dvěma měsíci začal kolabovat a byl mu implantován defibrilátor. Je vhodné,aby i na dále pracoval jako stavební elektrikář(do 1000V)? Nebo aby vůbec pracoval? Je mu 60 let.Ptal se nejen u lékaře,kde zákrok prováděli,ale nikde mu nejsou schopni odpovědět a přehazují si to,odpovědi jsou neurčité. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, práci by kardiostimulátor vadit neměl, co se obšem týče kontaktu se silným elektrickým polem, mohlo by toto pole činnost kardiostimulátoru ovlivnit. Doporučoval bych proto případné další pracovní nasazení v oboru zvážit. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: