Děkuji

Děkuji za rychlou odpověd, mohu se ještě zeptat nechala jsem si udělat i vyšetření na boreliozu jak už nevím kam s těmi úzkostnými stavy a vyšly tyto vůbec jim nerozumím prý to z toho není : IgG ELISA INDEX 4,24 IgM ELISA INDEX 1,13 IgG WB prokázán specifický protein prorozvinutou fázi boreliozy - Vise a dále proteiny 31,30,19 a 17 IgM WB negativní Kliště jsem neměla, jen jsem si je vyžádala že už fakt nevím co to e. Děkuji ještě za tuto odpověd takže si myslíte že trpím úzkostnými stavy? Začnu hned dnes je brát antidepresiva,ám je brát na noc protože se furt budím přelehám si ruce. a koukám na budík., děkuji. Kdy mi bude dobře, po jaké době se vrátím do normálního života? Děkuji ještě za poslední odpověd je pro mě důležitá! A kdyžtak jak se říká této nemoci fakt chci už konečně vědět co mi je a kdy tak asi bude dobře, děkuji

Odpověď odborníka:

Krásný den.S vyšetřením protilátek u borreliosy je to dost složité.Průkaz protilátek je testem nepřímým-o skutečné přítomnosti borrelií rozhoduje jejich přímý průkaz.Potřebujete pro svůj klid mít co největší jistotu,že Váš stav není podceněn,myslím,že by byla vhodná konsultace s infekcionistou-na infekčních klinikách bývá specialista pro diagnostiku a léčbu borreliových infekcí.Vaše nemoc je tzv.úzkostně-depresivní porucha.Je léčitelná a v prvních týdnech jde hlavně o to "vydržet".Koncem druhého týdne a počátkem třetího se vesměs dostavují chvilky projasnění,člověku se velmi uleví.Je však nutné pokračovat v užívání léků,aby se předešlo návratu nemoci.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: