Dekuji

Ano nechali me klidne odejit domu ale sice mi jen dali leky ale pochybuji ze mi to nak pomuze protoze to jsou hrozne bolesti . az tam zas pujdu tak mu to reknu at mi udelaji vice vysetreni a jak se to leci a procpak se obavate ze me stim pustili domu stim zanetem a co jineho stim mam delat ?? dekuji eliska

Odpověď odborníka:

To proto, že jedná-li se opravdu o zánět páteře (discitis nebo spondylitis), pak se musí léčit klidem na lůžku, dlouhodobým podáváním speciálních antibiotik přímo do žíly. To jinde než v nemocnici nejde. Takže to asi zánět nebude. Je opravdu důležité jaký cahrakter mají Vaše potíže, jaký je neurologický a obrazový nález. Až pak lze s větší jistotou zjistit, co je příčinou Vašich bolestí. Nebudete-li mít dobrý pocit z vyšetření Vaším dosavadním lékařem, zkuste jít k jinému.

MUDr. David Bludovský
MUDr. David Bludovský

Specializace: Neurochirurgie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Salmonelóza stále aktuální (1. díl)
Články: Salmonelóza stále aktuální (1. díl)
Salmonelóza je akutní...
S osteoporózou se vypravte do lázní
Články: S osteoporózou se vypravte do lázní
Měsíc dovolené v lázních by...
Žloutenka v rodině – všichni do karantény?
Články: Žloutenka v rodině – všichni do karantény?
Bílé stěny, postele, pláště...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: