Děkuji za odpověď. může z...

Děkuji za odpověď. Může zmíněná kangióza souveset s potravinovou alergií, atopickým ekzémem, zápachem z úst, problémy se zuby a vlasy? Když půjdu za lékařkou která mě léčila se zánětem střev, bude jí stačit odběr krve?? v případě že to nechám neléčeno(hleny se stolicí..) co si můžu přivodit?Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodně si bylo vhodné nechat se vyšetřit. Hlen ve stolici není jen příznakem kandidozy, ale může se jdnat o jiné zánětlivé onemocnění. bez komplatního vyšetření se nedá říct, že se jedná o kvasinku, ajko původce ingekce. takže Vám asi nikdo neřekne, co si přivodíte, když se nenecháte vyšetřit.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: