Délka užívání ursosanu

jiz 2roky uzivam ursosan kvuli zlucovim stavam bojim se zda je to v poradku a mohu je bez problemu pouzivat dal je pravda ze mi pomahaji a mam klid

Odpověď odborníka:

Dobrý den, předpokládám, že Vaším problémem jsou žlučové kameny. V takovém případě byste měla pravidelně absolvovat kontroly u lékaře, zejména co se týče jaterních testů, a to alespoň 1x za 3 měsíce. Zároveň je vhodné sledovat velikost kamenů sonograficky - pokud dochází k jejich postupnému zmenšování, je možné léčbu prodloužit až na 2 roky. Pokud se kameny nezmenšují, doporučuje se léčbu po asi roce vysadit.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: