Děložní čípek

dobrý den chtěla jsem se zeptat rok chodím na kontroly po čtvrt roce kvůli zhoršeným výsledkům citologie naposledy v prosinci kdy se zhoršily ještě víc, skoro 4 začly jsme mluvit o operaci.Udělaly jsme ještě jeden stěr lepší co si pacient hradí sám a tam se to potvrdilo,ale o stupeň zlepšilo.Atak jsme to zase odložily.Nevim ale když to trvá tak dlouho a výsledky pořád nejsou dobrý jestli pak nehrozí větší riziko rakoviny.Jestli by to vlastně ta operace nevyřešila.Děkuji Sychrová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nevím přesně, jaké jsou vaše výsledky cytologie. Jsou výsledky, kde je možné postupovat konzervativně a čípek sledovat. U jiných je lépe operovat.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Desatero pro unavené oči
Články: Desatero pro unavené oči
Dnešní doba, kdy občas jen...
Rakovina ledvin: tichý nepřítel
Články: Rakovina ledvin: tichý nepřítel
Téměř všechny nádory tohoto...
Hořká čokoláda snižuje krevní tlak
Články: Hořká čokoláda snižuje krevní tlak
Profesor Jeffrey B...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Prasečí chřipka, ptačí chřipka...  Co nás ještě čeká?
Články: Prasečí chřipka, ptačí chřipka... Co nás ještě čeká?
Na chřipku se někdy díváme...
Na záděrky platí prevence!
Články: Na záděrky platí prevence!
Suchá a odrostlá kůžička u...
Alkohol a paracetamol – co tato kombinace může udělat s játry
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x