Děložní čipek

dobrý den každý půl rok chodím na pravidelné vyšetření stěr děložního čipku a 2 krát mě vyšel výsledek na 3.ted čekám znovu na výsledek ,může se změnit k lepšímu. bylo mi řečeno že to je virového původu a že asi pujdu na plastiku čipku.kdyby se změnil k lepšímu může se vrátit. a kdybych šla na operaci jak dlouho budu čekat na výsledky. Partner má u prostřed penisu malou hrču jak to může to něco znamenat? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den,výsledky histoligie trvají většinou týden až deset dní. nejsem si úplně jistá, co ve Vašem podání znamená výsledek, ale předpokládám, že jedná o změny na čípku, jež jsou pravděpodobně vyvolány papilomavirem, Váš partner jím bude pravděppodoně osídlem též, což může bý příčinou bulky penisu. Doporučovala bych partnerovi vyhledat dermatovenerologa.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovina vaječníků se dokáže v těle dlouho skrývat
Články: Rakovina vaječníků se dokáže v těle dlouho skrývat
Rakovina vaječníků patří k...
Urologické vyšetření
Články: Urologické vyšetření
Urologie je lékařský obor...
Častí společníci: reflux jícnu a astma
Články: Častí společníci: reflux jícnu a astma
Pokud se léčíte s astmatem...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bolest v krku může zaútočit kdykoli. Buďte připraveni
Příčinou intimního trápení může být alergie
Články: Příčinou intimního trápení může být alergie
Svědění, pálení a další...
Trápí vás zácpa? Možná tělu chybí vitaminy
Články: Trápí vás zácpa? Možná tělu chybí vitaminy
Pokud máte potíže s tuhou...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: