Děložní čípek

Dobrý den, p. doktore, byla jsem na preventivním gynekol.vyšetření vč. stěru k cytologii. Když jsem si k p. doktorce přišla pro výsledky bylo mi řečeno, že se imunologovi něco nezdálo na děložním čípku a že se musí stěr provést znovu. Já jsem si ale myslela, že stěry se zabývá pouze cytolog. Neustále nad tím přemýšlím, co by se imunologovi nezdálo a o jaký nález by se mohlo popřípadě jednat. Děkuji a mějte pěkný den

Odpověď odborníka:

Opravdu nevím,jak vám odpovědět,protože stěr z čípku skutečně hodnotí cytolog,nepřeslechla jste se ? Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: