Děložní čípek

Dobrý den, chodím pravidelně na preventivní prohlídky 2xročně z toho 1 cytologie. Byla jsem před měsícem stěr ok nález v pořádku. Občas cítím takové cukání jako by se mi děložní čípek stahoval. Po porodu před 13 lety mi lékař oznámil, že mám na čípku vřídek při nahmatání cítím malou tvrdou bouličku (také již několik) poté ještě jeden porod. Je možné, že by lékař mohl něco přehlédnout?

Odpověď odborníka:

Nemějte obavy,pokud je cytologie i kolposkopie v pořádku a máte kontroly po půl roce není se čeho bát. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: