Děložní polyp, problém s otěhotněním

Dobrý den,chtěla sem se zeptat,byla jsem dneska u svého gynekologa který mě poslal na hysteroskopii a ptala jsem se ho kdybych tak po zákroku mohla otěhotnět,bohužel mi řekl že málo ovuluji a je málá pravděpodobnost otěhotnění a že žádné leky na podporu ovulace nejsou tím sem se vás chtěla zeptat jestli na tu ovulaci je něco abych přišla do jiného stavu,je to naše velké přání,bohužel jsem měla před dvoumi roky samovolný potrat a od té doby se nedaří a jěště k tomu mám polyp na děloze,ale to už brzy nastupuji na tu hysteroskopii,moc děkuji za informace.

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, paní Petro, doporučuji Vám komplexní vyšetření příčiny neplodnosti v dobrém centru asistované reprodukce a to společně s Vaším partnerem / manželem. Pokud se nedaří otěhotnět ženě po 35. roce věku, doporučujeme toto vyšetření provést již po 1/2 roce pravidelného nechráněného pohlavního styku. Existují samozřejmě léky na podporu ovulace, ale bez podrobnějšího vyšetření nemůžeme doporučit vhodný postup. Máte-li zájem provést vyšetření a podrobnější konzultaci v našem centru, objednejte se přes naše koordinátorky na tel. 549523258 nebo přes kontaktní formulář na webu www.sanatoriumhelios.cz S pozdravem prim MUDr Pavel Texl

prim. MUDr. Pavel Texl
prim. MUDr. Pavel Texl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Sanatorium Helios

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x