Demyelintační polyneuropatie na dk

Mám již dlouho "těžké nohy", necitlivost nohou (pocit "nelze se na ně spolehnout"). Neurolog zjistil "obraz stř.těžké axonálně demyelintační polyneuropatie na DK s absencí senzit.odpovědí (n.suralis bilat) a doporučil vyšetření krve,endokrin.vyšetření=nezjistilo příčinu mých potíží (diabetes "na hraně")-kde ještě může být příčina mých problémů?Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mohlo by se jednat i o některou z autoimunitních chorob. Doporučoval bych proto další komplexní vyšetření protilátek. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: