Deniban

DOBRÝ DEN CHCI SE ZEPTAT CHODÍM UŽ 8.LET K PSYCHIATROVI VYZKOUŠELA JSEM HODNĚ LEKU NAPOSLEDY APO-MOCLOB A TEDKA DLOUHO NIC ASI VIC JAK ROK PAUZA MOHLA BYCH ZAČIT BRAT TEDKA DENIBAN?DĚKUJI ZA ODPOVED DAŠA

Odpověď odborníka:

Dobrý den, důležité je, zda vaše potíže odpovídají účinku amisulpridu (účinná látka Denibanu). Cílem je, aby vám pomohl. Protože vaše potíže neznám, neumím se k tomu vyjádřit - konzultujte vašeho psychiatra. Amisulprid lze užívat samotný i v kombinaci, délka pauzy medikace v jeho užívání nehraje žádnou roli. Zdraví Luboš Janů, Plzeň

MUDr. Luboš Janů Ph.D.
MUDr. Luboš Janů Ph.D.

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Ambulance Smrková ulice, Plzeň

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x