Denni davka

Dobry den.Lekar mi predepsal Sertralin na PP s Agorafobii. Davku jsem po mesici zvedla z 50 na 100mg. Lekar mi napsal, uzivani 50 rano a 50 odpoledne. Chci se zeptat zda muzu brat celou davku rano? Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Sertralin je jedno z velmi dobrých, bezpečných a spolehlivým antidepresiv. Já nevidím problém, kdybyste chtěla dát celou dávku najednou, hlavně, aby Vám to vyhovovalo. Pokud by se u Vás vyskytly nějaké nežádoucí účinky, např. nevolnost, bolesti hlavy, nechuť k jídlu nebo další potíže, vraťte se zpět na původní hladinu a kontaktujte svého lékaře. Pevně doufám, že se Vám bude dařit lépe. Děkuji za Vaši důvěru a přeji hezký den.

MUDr. Šárka Kolacíová
MUDr. Šárka Kolacíová

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: TH Klinika, Clinterap

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: