Deperese

Dobry den,mam dotaz před 4.roky jsem porodila po porodu v cervenci me začali navaly do hlavy a strach.Zastavila jsem si mleko 29 zaři a 19.řijna jsem musela na psychiatrickou ambulanci.Nasadil mě atarax 25 mg,buspiron 5.mg a seropram20mg.Po roce odešel a ja začla chodit k primařce nechala aatarax,buspiron a misto seropramenu nasadila argofan 75.sr a po pul roce dala 150sr.stavy se zlepšili a oznamila že mam obsese nutkave vtirave myšlenky.Skončila s ambulancí a je jen v lečebne.Nastoupila jina pani doktorka a po druhe konzultaci mi nechala buspiron argofan a misto ataraxu mi nasadila ketilept 25.mg.Na nutkave stale se vracejici myšlenky.Mam brat 1-0-1,atarax beru 1-0-1 a mam začit atarax 1-0-0 ketilept 0-0-1 a po 5.dnech jen ketilept 1-0-1 bez ataraxu neni to velky skok takto rychle vysadit?BUSPIRON DALE 1-0-1,ARGOFAN DALE 1-0-0 .a JE TO VHODNY PRASEK VÍM ZE HO BEROU SCHIZOFRENICI ALE VE VELKEM MNOŽSTVI JA TO MAM JEN NA TY OŠKLIVE MYŠLENKY.NYNI MI ZJISTILI ŠTÍTNOU ŽLAZU VYPADA TO NA PULKU PRASKU,MOHOU SE NEJAK PRASKY NESNAŠET A NEZADOUCI UČINKY.?jak je snašen ketilept.dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Beruško! Na nutkavé a vtíravé myšlenky Vám léky nepomohou. Dokud je berete, můžete se cítít lépe, ale skutečným řešením je pro Vás pouze psychoterapie. Na dálku mi samozřejmě mohlo něco uniknout,. faktem ale je, že si psychoterapií určitě neublížíte. Neodkládejte to, psychoterapie je prostředkem osobního růstu a dospívání.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: