Depo provera

Dobrý den, četla jsem, že přes depo proveru se nedá otěhotnět, respektive je 0,01% šance. Užívám ji přes rok a poslední 3 týdeny má ranní závratě, bolení v prsou, časté bolení hlavy, je možné abych otěhotněla přes tuto antikoncepci?? Děkuji předem za odpově...

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lucie! Odpovězte si sama, prosím. Píšete-li, že šance otěhotnět přes depo proveru je 0,01%, pak je to či není to možné? Je to nepravděpodobné, ale možné, a o čísla vlastně tolik nejde. Doporučuji kupovaný HCG test.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: