Depo-provera

Po operaci a odstranění jednoho vaječníku mi lékař doporučil brát Depo-proveru. Injekci jsem dostávala 1x za 3 měsíce cca od 40let. Dnes mi je 52 roků, Depo-proveru jsem vysadila před 1,5rokem. Nejdříve jsem jen trochu špinila ,po 3/4roce začala celkem pravidelně menstruovat. Teď od května menstruji každých 14dní.,cca 3dny.Někdy dost silně, ale nemám jinak žádné problémy, žádné bolesti, žádné projevy přechodu. Nechci brát léky ani hormony. Mám i přesto, že se jinak cítím úplně dobře, jít k lékaři?

Odpověď odborníka:

dobrý den, určitě byste měla jít na pravidelnou prohlídku, ikdyž krvácení po 14 dnech také není úplně pohodlné. na kontrolu bych se stavila:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Genetické vyšetření
Články: Genetické vyšetření
Genetické vyšetření je...
Sedm mýtů o bolestech zad
Články: Sedm mýtů o bolestech zad
Většina z nás zná potíže se...
Léčba sexuálně přenosných nemocí u těhotných žen
Články: Léčba sexuálně přenosných nemocí u těhotných žen
Možnosti léčby sexuálně...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x