Depo provera

dobrý den prosím o odpověd.8 prosince 2009 jsem si dala píchnout Depo proveru.20 března 2010 jsem byla podruhé ale problém je vtom že je to rozdíl 12dní mezi tím jsem měla nechráněný pohlavní styk.Jak velké riziko je na otěhotnění???a druhý dotaz mám často trpým výtoky a jsou zapáchajíci jak je to vážné???děkuji za brzkou odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Mirčo! Riziko otěhotnění tu je, ale je obtížné jej přesně vyčíslit. Doporučuji s odstupem těhotenský test. Lépe u lékaře, HCG z krve je mnohem citlivější než z moči. Výtoky , zvláště páchnoucí si zasluhují vyšetření gynekologem a možná léčbu. Neodkládejte kontrolu, máte dva dobré důvody svého gynekologa co nejdřívě navštívit.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Záněty močových cest: zadáno pro ženy
Články: Záněty močových cest: zadáno pro ženy
Zánět močových cest je...
Malá kapsle zobrazí tenké střevo
Články: Malá kapsle zobrazí tenké střevo
Tenké střevo se donedávna...
Prevence křečových žil: vyzkoušejte pět osvědčených cviků
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
V Americe se bude zkoušet genová terapie srdečního selhání
Články: V Americe se bude zkoušet genová terapie srdečního selhání
Léčba srdečního selhání je...
Poruchy příjmu potravy
Články: Poruchy příjmu potravy
Poruchy příjmu potravy je...
Infrasauna pomáhá kardiakům snížit tlak
Články: Infrasauna pomáhá kardiakům snížit tlak
I nemocní se srdcem si...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: