Depo provera

Dobry den, ja jsem se chtela zeptat na antikoncepci depo-provera......... prvni injekci jsem dostala 31.12.2009 a pro dalsi jsem si mela jit 27.3.2010 ale nesla jsem a vlastne od te doby nemam menstruaci az do ted, chtela bych Vas poprosit o radu jestli je to normalni nebo bych mela utikat k lekari :(..... mohla bych byt tehotna?...... Predem Vam strasne moc dekuji za radu moc mi to pomuze.... Preji hezky den

Odpověď odborníka:

Tato antikoncepce má 3měsíční účinek. Pokud jste měla nechráněný pohlavní styk po uplynutí této doby, pak jistě můžete být těhotná. Ale také je možné, že jde o hormonální dysbalanci. Udělejte si těhotenský test a navštivte gynekologa.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: