Depo-provera

Přeji dobrý den. Mám Leidenskou mutaci krve heterozygótní formu.Rak a půl jsem užívala Depo-proveru.Po celou dobu tohoto užívání jsem krvácela.Depo-proveru jsem vysadila před 3 měsíci,ale stále silně krvácím.Nyní neužívám žádnou antikoncepci.Moje gynekoložka mi předepsala prášky na stáhnutí dělohy-nepomohly.Nyní si ani moje gynekoložka neví rady,co se mnou,jak mi krvácení zstavit?Prý jsem specifický případ. Děkuji Vám za radu. Hezký den.

Odpověď odborníka:

Při přetrvávajícím krvácení by se mohla zkusit kyretáž děložní sliznice - její odstranění. Po tomto zákroku sliznice po několika týdněch opět doroste.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: