Depo-provera

Dobrý den, chtěla sem se zeptat, včera sem byla na druhé injekci depo provery A dnes už bych si jí píchnout nenechala. Četla sem o vedlejších účincích a ty se u mě teď objevily (které sem s DP nespojovala) - slabé krvácení po dobu třech měsíců, větší výskyt vypadávání vlasů, pocení atd. Je možné, že by nějak přestala působit DP nebo musím počkat 3 měsíce do vypršení dávky?! Děkuji za odpověď. Lenka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, musíte vyčkat než účinek dávky Depo Provery vymizí.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: