Depo provera.

Dobry den..mam takovy menší dotaz.. 2 roky jsem brala antikoncepci depoproveru....po té jsem si našla pritele,ktery ma zajem o miminko..vysadila jsem prvnio injekci..a po te jsem sla ke gynekologovi,krery me vysetril...a zjistil..ze uz mam ovulaci..a plodne dny...je mozne abych otehotnela hned? po mesici vysazene injekci ?? ..je tu nejaka moznost ,,,dekuji za odpoved :) mejtese..

Odpověď odborníka:

Obecně se udává,že návrat ovulačních cyklů po Depo Proveře může trvat až 10 měsíců. Není to antikoncepce pro ženy, které plánují v brzké době otěhotnět.Dřívější návrat ovulačních cyklu samozřejmě není vyloučen příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: