Depo provera

dobrý den prosím vas chci se optat zda se nemusim obávat toho že stale nemenstuuji vysadila jsem depo provera tuším v červenci tohoto roku jsem měla jít na další injekci,a nešla jsem..trochu se mi zvětšily prsa a pobolívali..děkuji za vaši odpověd

Odpověď odborníka:

dobrý den, nemusíte se obávat, každopádně vyšetření lékařem v pravidlených intervalech je nutné.prohlídky 1x ročně.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: