Depo provera

Dobry den pane doktore,mam 7-mesicniho chlapecka a neuvazuji delsi dobu o dalsim diteti pokud vubec nekdy budu chtit dalsi miminko,mam nerest jsem kuracka a nebavi me ani polikat kazdy den prasky tak jsem uvazovala o teto antikoncepci a chtela jsem se zeptat cetla jsem hruzne clanky zen o nezadoucich ucincich typu:velky vahovy narust,deprese,ztrata libida neustale spineni atd.Je to pravda nebo stejne jako u teto ant. plati ze kazde telo reaguje jinak musim uznat ze uz jsem vystridala 4 ant.a nikdy jsem u zadne nemela ani nejmensi problem.velice vam dekuji

Odpověď odborníka:

Čistě gestagení antikoncepce skutečně často vyvolává nepravidelné špinění zvažte tělísko nebo |Nuvaring,se kterým jsou pacientky velmi spokojeny hezké vánoce

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: