Depo provera

dobry den v roce 2011 sem si nechala v 4měsici pichnout depo proveru visadila sem ji však posledni injekce mi bila pichnuta 6měsici 2011 a nasazeni antikoncepčni pilulki ktere sem hnet visadila nedělali mi dobře ale stale nemam měsički a sem lečena se štitnou žlazou těhotna však nejsem a lekař tvrdi čekat a čekat aš přidou pichl mi jednu injekci tak zvane olejovki jak mi řikame ale pořat nic mohlo by bit někde větši zadrhel nebo je to normalni děkuji osohová

Odpověď odborníka:

Depo provera má účinnost jen 3 měsíce, o to,zda je léčba štítné žlázy dostatečná, jinak by bylo potřena stanovit hormonální hladiny, ultrazvuk a postupovat podle výsledku příjemný večer

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Můj partner má hepatitidu C – je to důvod k rozchodu?
Články: Můj partner má hepatitidu C – je to důvod k rozchodu?
Hepatitida C je poměrně...
Hormonální antikoncepce jako 100% ochrana před početím? NIKDY!
Salmonelóza
Články: Salmonelóza
Salmonelóza je infekční...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Ztrácíte paměť? Rozpoznejte nemoc od obyčejného zapomínání
Užívání léků proti bolesti si dříve či později vybere svou daň
Rakovina ledvin
Články: Rakovina ledvin
Rakovina ledvin (renální...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Lymeská borrelióza může poškodit srdce
Články: Lymeská borrelióza může poškodit srdce
Pokud si včas nevšimneme...
Hypofunkce štítné žlázy
Články: Hypofunkce štítné žlázy
Hypofunkce štítné žlázy...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: