Depo provera

Dobrý den, asi dva roky si nechávám aplikovat Depo proveru. Nemám vůbec žádné problémy, ale v poslední době začínám přibírat na váze a nemám chuť na sex. Taky nevím zda je v pořádku, když žena vůbec nemenstruuje jak je to i v mém případě a jestli to má vliv na zdraví. Jak dlouho se může užívat a jaký to bude mít vliv jakmile budu v přechodu. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, to že žena nemenstruuje nemusí být na překážku a vliv na zdraví by to vliv mít nemělo, Depo provera by neměla mít jiné účinky než stabilisaci hormonálních hladit a smí se užívat takřka nepřetržitě.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
menstruace | Od: Eva | 13.12.2008 19:59
dobry den.v cervnu sem vynechala dp,a v rijnu sem byla na inj.abych dostala menstruaci.tu sem dostala 27.10-29.10,potom 8.11 apak 29.11-5.12,a pak 12.12 a nyni to mam docela hodne,chteli bysme miminko,tak jestli mam moznost otehotnet mezi menstruaci,nebo to mam moc casto a musim pockat az se to srovna a bodu to mit pravidelne.dekuji za odpoved
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: