Depo-provera

Vážený pane(í) doktore(ko), chtěla bych se zeptat, zda mohu otěhotnět už pár dní po vynechání depo-provery. Už jsou to tři měsíce, ale menstrulaci jsem zatím nedostala. A za jak dlouho asi začnu opět menstrulovat? Děkuji Vám za odpověď. Baldrmanová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, počít je pochopitelně možné dokonce vzdor aktuálně užívané antikoncepci, není to však pravděpodobné. Záleží na tom, co máte na mysli termínem "pár dní" - cyklus podávání Depo-Provery je právě kvartální. K úpravě cyklu by po vynechání preparátu mělo dojít v horizontu měsíců (u někoho dříve, u jiného později). Navštivte gynekologa, který Vám po vyšetření bude schopen poskytnout detailnější informace.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: