Depo-provera

Dobrý den pane doktore, byla jsem na aplikaci Depo provery, ale sestřička mi ji nepíchla do hýždě ale nad ni, až v úrovni kříže, kde podle mě už není hýžďový sval. Chtěla jsem se zeptat, bude se Depo-provera správně vstřebávat a tedy i plně účinkovat?

Odpověď odborníka:

Pokud byla aplikována do svalové tkáně bude mít zcela normální účinek. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: