Depoprovera

Dobrý den,je mi 40 let.15 let mám po sterilizaci,léčím se s vysokým tlakem. z důvodu silného krvácení,endometriozy beru injekce depoproveru.Po druhé injekci sem měla pořád zvýšenou děložní sliznici a špinila sem dva měsíce v kuse. ted mám po třetí injekci.uběhl měsíc a opět sem začala špinit,což už bych vůbec neměla. Kde je prosím problém? Je na zvážení odebrání dělohy ,abych měla klid? nebo jen kyretáž,která se bude časem opakovat? prosím poraďte.děkuji

Odpověď odborníka:

Ve věku 40 let při endometrióze a opakovaném špinění a stavu po sterilizaci by byla hysterectomie nejlepší řešení. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: