Deprese

Prosím vás beru už asi 2 roky antidepresiva ,při nich jsem otěhotněla ,už jsem pět měsíců,ted pár dnů sem ležela v nemocnici a rám jsem ty prášky neměla,asi 5 dní,a přišla sem domu a začla je užívat obden.myslite že miminku tu neuškodí? Raději sem je už dnes vysadila .

Odpověď odborníka:

Samozřejmě že pro těhoteství platí co nejméně "chemie",z antidepresiv byste určitě neměla užívat Trittico.Každopádně vše o lécích,obtížích...sdělujte svému gynekologovi,nic netajte.Antidepresiva byste neměla po dlouhém užívání(což 2 r.jsou) vysazovat rychle,to asi víte.

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Potvrzeno: pásový opar zvyšuje riziko mrtvice
Články: Potvrzeno: pásový opar zvyšuje riziko mrtvice
Riziko mozkové příhody...
Chůze pro zdravé srdce: nasaďte to správné tempo
Články: Chůze pro zdravé srdce: nasaďte to správné tempo
Jaro se nezadržitelně blíží...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Urologické vyšetření
Články: Urologické vyšetření
Urologie je lékařský obor...
Cirhóza jater
Články: Cirhóza jater
Cirhóza, lidově ztvrdnutí...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: