Deprese

DOBRY TAK JEŠTĚ JEDNOU SE CHCI ZEPTAT JESTLI MUŽU UŽVAT DENIBAN PŘEDTIM JSEM MĚLA APO-MOCLOB A TEDKA DLOUHO NIC ASI VIC JAK ROK NEVADÍ TO A PO DLOUHE DOBE UŽIVAT DENIBAN -MAM UZKOSNĚ DEPRESIVNÍ STAVY DĚKUJI JESTE JEDNOU ZA ODPOVED MRAZKOVA

Odpověď odborníka:

Paní Dagmar. Důrazně doporučuji užívání jakýchkoliv léků probrat s tím lékařem, který Vás zná. Deniban není lék, který by se pro samotnou úzkost či depresi používal jako první volba, takto na dálku bez znalosti detailů Vám nemohu "schválit" jeho nasazení. Pokud se Váš stav zhoršil, jděte osobně k lékaři.

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: