Deprese

Dobrý den, zjevně mě přepadla deprese již v minulosti tento stav jsem zažila, nic mě nebaví,úzkosti, pocit když přijde ten stav až na zešílení, jsem bez nálady,jsem alergická na svoje děti nic nemá smysl...dětem je 4 roky a 9 měsíců, jaký koliv řev nebo moc velký zmatek,nepořádek mě doslova ničí, pořád lítám k dr.,že mi něco je pořád myslím,že umřu,že budu mít mrtvici ,začali mi i panické ataky, které jsem se teda naučila zvládat.,...večer když si lehnu bych brečela ,že jsem hrozná máma...a je mi všeho líto..,hodně lidí už si toho všimlo manžel pořád řiká,že jsem neschopná, že musim zvládnout to atd..brala jsem citalec taky na agrofobii,která ustoupila po druhém porodu bez prášků...jsem objednaná k psychologovi, jelikož mi citalec moc nepomohl moc práškům nevěřím, můžeme mi psycholog pomoci od těchto stavů...nechceme se mi jít k psychiatrovi..děkuji šárka

Odpověď odborníka:

Vy potřebujete především léčbu psychofarmaky a psycholog je spíše doplněk léčby. Kromě Citalecu existuje řada moderních nenávykových antidepresiv, takže nevidím důvod, proč je nezkusit. Obraťte se na psychiatra.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
I s nemocnými střevy si můžete užít dobré jídlo
Články: I s nemocnými střevy si můžete užít dobré jídlo
Dodržovat dietu, která je...
Bechtěrevova choroba
Články: Bechtěrevova choroba
Bechtěrevova choroba nebo...
Chudokrevnost
Články: Chudokrevnost
Chudokrevnost, neboli...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Přestaňte kouřit. Regenerace startuje za pár minut!
Články: Přestaňte kouřit. Regenerace startuje za pár minut!
Každá cigareta se na vašem...
Patní ostruha
Články: Patní ostruha
Počet lidí sužovaných...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: