Deprese,stitna zlaza

  • Dotaz od: GITA MATOUSKOVA
  • Publikováno: 14.1.2011
  • uLékaře.cz

Dobry večer,prosim o radu,budu se snažit strusne me problemy začli po narozeni ditete cisarskym řezem,zastaveni mleka praskem dostinex 29.zaří 2006,maly stale plakal nepribiral navaly a horkost a myslenky sebevražedne,obvodni lekar me napsal atarax 25.mg,19 řijna 2006 ambulantne psychiatrie pripsani atarax 25.mg,buspiron 5.mg ,seropram,pan doktor se prestehoval nastup k primarce25.zari 2007asi diagnoza obsedantne kompulzivni porucha nechala atarax,buspiron,pripsala argofan 75.mg moc nezabiral,16.listopadu 2007 zvysila argofan 150 mg a vse se upravilo,skončila s ambulanci a nastup k jine pani doktorce ,ktera nechala leky ve stejne kombinaci jak me predepsala pani primarka a pred vanoci jsem unavou ulehla mraženi tela a navaly horka na zklidneni diazepam 5mg denne a pripsala na vysazeni diazepamu že je navykovy sertralin 50 mg zkusit ale když jsem sertralin zacala uzivat po 4 dnech se mě udelalo špatne od zaludku,prujem,rozostrene videni. Vysadila jsem ho tedy a zatim nevim. Jdu ke sve součastne psychiatricce v utery.Dale mimo jine mam od 10.zari 2007 antikoncepci nitrodeložni telisko Mirena-bez menses,Dale unava,horkost,stale se necitim dobre a obcas pocituji i chvilkove zhorseni meho součastneho stavu. Odbery na stitnou žlazu22.4 2010-ukazali hodnotyTK:100/60 , TSH 6,11 FT4 13,3 u lekarky endokrinologie AS 84reg,pokožka sucha,bez jasne hmatne strumy PL:15x18x35mm-5,0ml,LL:17x13x36mm-4,2ml,objem9,2ml urcena hypothyreoza davka letrox 50 -pul tablety rano,protože me bylo hure pocit na zvraceni,poceni a tlaky na krku vlevo,unavena,deprese-probehli nove odbery krve, ktere ukazali hodnoty TK:115/80,TSH 3,71,FT415,6 na endokrinologii AS78reg,na krku bez hmat.strumy, prsty bez prosaku ,citlivost vlevo i vpravo od stredni čary,PL:15x17x42mm-5,7ml,LL:17x14x39mm-4,9ml,SONO:symetr.ŠŽ,oba laloky norm.tvaru a vel,strukrura homogenni bez ložis.zmen,zaver subklin.hypothyreoza bez strumy,stale nechan letrox pulka rano,pri mrazivem pocasi o vikendu cely letrox rano,prosila bych o vas nazor,kde by mohl byt pravy problem v mem stavu,ktery se stale nezlepsuje,vzhledem k tomu jake mnozstvi leku již beru a stale se necitim dobre.PREDEM DEKUJI ZA VAŠE NAZORY. --------------------------------------------------------------------------------

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jste dobře léčena jak na psychiku, tak na štítnou žlázu, ale ještě bych přidala určitě práci na sobě a svém psychickém stavu, touto prací je např. psychoterapie. Ptejte se cíleně své psychiatryně, kde byste mohla najít někoho ( nějaké info možno získat i zde: http://www.lirtaps.cz/seznam_mapa.htm ) , kdo psychoterapie provádí a zařadit se tak do léčení i touto metodu. Psychika totiž souvisí přímo se stavem a pocity těla, až se zbavíte psychických tenzí a tíží, zlepší se stav těla uplně samozřejmě ...jděte do toho a držím vám pěsti! Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x