Detektor kovu a těhotenství

Dobrý den, podstoupila jsem IVF a zatím to vypadá, že se ihned podařilo, i když je jasné, že je to velmi nejisté zatím, jsou pozitivní testy krve. Po nějaké době chci jít do práce, protože se cítím vcelku dobře a v práci pouze sedím, řekla bych, že jsem tam více v klidu než doma kdy jsem teď na nemocenské. 1x za den však procházíme nějakým ručním detektorem kovu, pracuji ve firmě s elektronikou. Nemyslím si, že je to nějak extra silné, protože kolikrát to nesejme ani kovový zip na bundě apod, přesto nechci vůbec nic podcenit. Můžu požádat o výjimku a obcházet je, tím pádem však hned všichni zjistí, že jsem těhotná a to v tak raném stadiu nechci. Je nějak prokázáno jestli je to nebezpečné? Pokud ano, nebudu riskovat a požádám o to, abych jimi neprocházela. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, detektor kovu pro Vás v těhotenství nijak nebezpečný není.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: