Dětská nadváha

Dobrý den, mám syna, kterému 9 let. Měří 146 a váží 45. Myslím že má nadváhu. Je tato váha v pořádku ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, váha 45 kg při této výšce není špatná, naopak je v ideálním rozmezí. Nicméně je také důležité, z čeho je tělo tvořeno, zda má syn dobrou svalovou hmotu, že není váha tvořena převážně tukem. To je samozřejmě jak viditelné, či si můžete v některém z kvalifikovaných center nechat přeměřit na přístroji InBody. Přeji hezký den!

Bc. Barbora Vlčková
Bc. Barbora Vlčková

Specializace: Nutriční poradenství
Pracoviště: Balance - poradna pro výživu a sport

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: