Dětská obřízka

je vhodná úplná obřízka u jednoměsíčního chlapečka? Jsou nějaká rizika?Moc děkuji za odpověď.jarka

Odpověď odborníka:

Tento zákrok je možné v takovém věku podstoupit, pokud se dělá "lege artis" na specializovaném pracovišti dětské urologie, žádná zvláštní rizika nehrozí. O podrobnostech se ev. informujte na výše zmíněném pracovišti v místě vašeho bydliště.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: