Dětská výživa

Dobry den prosim vas chci se zeptat dcerka bude mit 6 mesicu davam ji nutrilon 1 a masozeleninove prikrmy chtela bych se zeptat od kdy mam davat nutrilon 2 a jaky je v tom rozdil jesli nutrilon 2 je vic sytejsi dekuji za odpoved s pozdravem Lucie.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Nutrilon 2 se doporučuje až ve chvíli, kdy dítě není nebo nemůže být plně kojeno. Obsahuje tedy více živin. Kojit je ale doporučeno až do cca 2. roku života dítěte s tím, že prvních 6 měsíců není dobré přidávat ani příkrm. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x