Dětské kyčle

Obracím se na vás s dotazem ohledně mého 3 měsíčního syna byli jsme na vyšetření kyčlí + rtg v diagnoze máme psáno Ia což odpovídá normálnímu nálezu a i přesto nám doktor napsal ortopedickou plenu po dobu 6ti týdnů na 24 hodin denně příjde mi to zbytečné pokud máme nález v pořádku tak bych ráda znala váš názor děkuji Olivová

Odpověď odborníka:

K tomuto problému se staví každý lékař jinak a je mnoho takových, kteří doporučují široké balení preventivně. Nic tím určitě nezkazíte, ale pokud jsou kyčle vyvinuté normálně, není široké balení nutné. Hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: