Dětské zuby

Mám dotaz, můj dvouletý syn spadnul na hranu postele a zarazil si dva zuby zpátky do dásní, asi tak o polovinu. Vrátí se zuby zpátky nebo bude stále vidět rozdíl? Bude mít stálé zuby křivé? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Rozhodně navštivte stomatologa, zda nebude nutné zuby vytrhnout, aby se nenarušil růst druhých zubů.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: