Dětský mezerník

dobrý den, mám dvouletou dceru a zoubky jí začly růst bez skloviny, 4 přední zoubky jí už vytrhlyl a vzhledem k tomu, že nad zoubky byl zánět , paní doktorka nám řekla , že na celkovou anestez. čekat nemůžem. Na stoličkách má kazy. Dcerka je u zubaře už jen bojovník tak je velmi těžké ji ošetřit. Na přední zoubky dostala mezerník , který jí ovšem nejsem schopna dát. A tak se chce zeptat. co se stane když mezerník nosit nebude. Protože opravdu nevím , jakým způsobem ji k tomu privést. A co se dělá s temito nespolupracujícími dětmi? Jestli kvůli vrtání stoliček mám zvolit celkovou anestezii. A co se dělá se stoličkama, které už se nedají spravit?Moc děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud Vaše dcera "mezerník" nosit nebude, pravděpodobně se stav jejího chrupu nijak dramaticky nezhorší, ale ani nezlepší. Přesto bych ale doporučoval následovat rady lékaře a tuto pomůcku užívat. Při nespolupráci je třeba zvolit nějakou formu anestezie, vhodnou doporučí ošetřující lékař. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: