Dětský penis

Dobrý den mám 7-letého syna váží 3Okg měří 128cm má pořád stejně velký penis jako při narození cca.3cm tudíš mu jde jen velmi málo přetáhnout předkožka kdy začíná růst penis? A jestli máme vyhledat lékaře? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den Martino! Velikost penisu je velmi individuální, jeho výraznější růst lze očekávat až s nástupem puberty. Nedovedu přesně posoudit nakolik lze u vašeho syna přetahovat předkožku, pokud máte v tomto směru pochybnosti, doporučuji svěřit se dětskému chirurgovi. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: