Dexona

Dobrý den paní doktorko prosím poradte zda je vhodné u pacienta,který má bakterialní infekci podat Dexonu v dávce 16,mil děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den,měla by mě těšit Vaše důvěra,ale nerada ji musím zklamat.Důvod,proč lékař zároveň s ATB podává i kortikosteroidy,je jistě podstatný a reálný,vycházející se znalosti celkového stavu konkrétního pacienta.Žádný jiný lékař se nemůže a nesmí v takovém případě k postupu kolegy vyjadřovat/to "nesmí"nemyslím v právním významu,ale v lékařsko-etickém/.tedy,máte-li jakékoliv pochybnosti o své léčbě,je nezbytné je řešit s indikujícím lékařem.Krásné léto

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nové léky na cukrovku vsází na ledviny, navíc se po nich hubne!
Hysteroskopie
Články: Hysteroskopie
Hysteroskopie je...
Sexuální výchova: Masturbace u dětí
Články: Sexuální výchova: Masturbace u dětí
Masturbace je normální...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Co všechno vás čeká po operaci křečových žil
Články: Co všechno vás čeká po operaci křečových žil
Chystáte-li se vyřešit...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: