Dg:m5422

PROSÍM DOPORUČUJETE OPERACI PŘI TÉTO DG:OSTEOCHONDROSA C5-7 S DORSOLATER.PROTRUSEMI KRYTÝMI OSTEOFYTY S TLAKEM NA DURÁL.VAK A STENOSOU PÁTEŘ. KANÁLU NA7-8 MM VE VD SMĚRU.KOMPRESE MÍCHY C5/6OBOUSTR.,MÉMĚ I C6/7 OBOUSTR. DROBNÉ PROTRUSE I V SEGMENTECH C3-5 ZDE KANÁL PÁTEŘNÍ HRAN. ŠÍŘE 10 MM VD.DĚKUJI ZA RADU DICK ALOIS

Odpověď odborníka:

Velmi těžko se odpovídá, když neznám ani vaše potíže, ani váš klinický nález. Nejlépe poradí váš lékař, v podstatě neurochirurg, kterému neurolog váě nález předloží. Ale pokud dochází ke ztlačování a zúžování kanálu a tím tlaku na plenu míšní a míchu jak je tomu při degenerativních změnách v oblasti mezi 5. až 7. krčním obratlem je mícha takto velmi ohrožena. Pokud by mi při takovém nálezu byla operace po řádném vyšetření a zvážení doporučena, byl bych pro operaci.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x